четверг, 22 декабря 2022 г.

 Завершено фінансування страхових виплат потерпілим на виробництві Донецької області у грудні

У Донецькій області завершено фінансування страхових виплат за листопад поточного року.

Щомісячні страхові виплати від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області упродовж грудня отримали більше 31 тисячі потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також членів їх родин у разі смерті потерпілих.

Кошти направлено вчасно та в повному обсязі. Загалом у поточному місяці перераховано на банківські картки або доставлено листоношами 202,5 мільйона гривень щомісячних страхових виплат.

Нагадуємо, такі виплати в повному обсязі компенсують потерпілим втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються у поточному місяці за попередній.

Управлінням також повністю профінансовані витрати на виплату одноразової допомоги потерпілим на виробництві в разі стійкої втрати ними професійної працездатності та родинам загиблих на виробництві на загальну суму 1,54 мільйона гривень.

Оперативна інформація про стан фінансування страхових виплат, лікарняних і декретних допомог оновлюється у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund.

 


Страницы