четверг, 22 декабря 2022 г.

 Щомісяця управління ФССУ в Донецькій області виплачує понад 48,8 мільйона гривень лікарняних та декретних допомог 

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області та його відділення попри воєнний стан продовжують виплачувати допомоги за лікарняними і по вагітності та пологах, не зупиняючись ні на день. Загалом допомоги за лікарняними та декретними від Фонду отримують всі застраховані особи Донецької області, у тому числі внутрішньо переміщені особи, евакуйовані за кордон працівники та українці, чиї роботодавці не змогли подати лікарняні на оплату через бойові дії.

Щомісяця управління Фонду в Донецькій області виплачує понад 48,8 мільйона гривень допомог у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності і вагітністю та пологами. З початку року застраховані особи Донецької області отримали від Фонду більш ніж 537,6 мільйона гривень таких виплат – гроші нараховані для 86,9 тисячі застрахованих осіб.

З них для 85,1 тисячі працівників виплачено 459,8 мільйона гривень лікарняних. Декретні допомоги профінансовано для 1,8 тисячі українок на суму 77,8 мільйона гривень.

Нагадуємо, що дата фінансування допомоги прямо залежить від дати подання роботодавцем заяви-розрахунку на виплату коштів застрахованій особі. Слідкувати за станом надання матеріального забезпечення застраховані особи можуть онлайн у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund



Страницы