четверг, 21 марта 2019 г.




20 березня 2019 року в актовому залі ЗОШ №16 міста Краматорська працівники Краматорського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області провели нараду з питань: Визначення страхового стажу при обчислені середньоденної допомоги. Правильність заповнення заяв-розрахунків та повідомлень про використання коштів. Поновлення перевірок страхувальників. В ході спілкування з учасниками заходу завідувач сектору питань тимчасової непрацездатності відділу роботи з потерпілими О. Ковальова звернула увагу на правильність оформлення за встановленим зразком заяви – розрахунку, що містить інформацію про нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення та окремих виплат потерпілим на виробництві за їх видами.
Про зростання витрат страхових коштів Фонду доповіла завідувач сектору матеріального забезпечення відділу роботи з потерпілими Л. Литовченко. До відома присутніх було доведено що з 01.04.2019 поновлено перевірки страхувальників з правильності використання виділених їм страхових коштів.
Начальник відділу з організації медичної реабілітації О. Кіптенко розповіла про роботу Краматорського міського відділення щодо організації та забезпечення послугами з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладах вона підкреслила, що метою реабілітаційного лікування є максимальне відновлення здоров’я і упередження настання первинної інвалідності.

Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на поставлені питання, висловили подяку за проведений захід та відзначили важливість отриманої інформації для використання в подальшій роботі. 
 

Страницы